fbpx

la dolce vita

trouwfotograaf in italië

Trouwfotograaf in Italië

Gespecialiseerd in trouwfotografie in het buitenland land en woonachtig in Italië is het voor ons heel gemakkelijk om over heel Europe te reizen voor bruiloften.

Trouwen in Italië, één van de meest betoverende trouwlocaties voor een huwelijk in het buitenland. Samen met mijn Italiaanse partner wonen we sinds 18 jaar aan het Lago Maggiore. We fotograferen bruiloften in heel Italië. Van de Alpen tot in de hak reizen we met onze koppels mee.

Een andere goede reden en niet minder belangrijk voor een bruiloft in Italië: het eten en de wijn! Het zou reden nummer één kunnen zijn? Eten in Italië is altijd heerlijk en authentiek.

Basis en verse ingrediënten zijn het geheim achter “la buona cucina italiana”.

De Italianen zijn ook erg vriendelijk en staan ​​bekend om hun warme gastvrijheid.Na de bruiloft kunnen jullie je huwelijksreis ook in Italië plannen. Elk deel van Italië is heel gevarieerd. Zonder te ver te reizen kun je van de bergen naar de zee gaan, oude steden of kleine rustieke steden bezoeken. Er is zo’n ruime keuze dat onze aanbeveling is om van deze gelegenheid gebruik te maken. Wellicht kunnen jullie je huwelijksreis in Italië plannen.

Gaan jullie trouwen in Italië? We leggen graag vol passie en liefde jullie Italiaanse avontuur vast.

Trouwfotograaf Italie Puglia

“Wij vinden haar een kunstenares”

Kind Words

Maaike en Damiano hebben ons huwelijk in Apulië vastgelegd. Het was voor ons heel fijn dat zij met ons en de Italiaanse ceremoniemeester kon communiceren. Wij wilden graag dat zij de dag vast zouden leggen, zonder dat wij ons al te bewust hoefden te zijn van de camera. Dit is precies wat wij hebben gekregen, Maaike en haar man werken relaxed en discreet naar een prachtig resultaat, waarbij zij door hun speelse samenwerking niets of niemand over het hoofd zien. Zo ook het album dat zij voor ons had samengesteld waarin wij niets hoefden aan te passen om gelijk onze dag te herbeleven. De site waarop onze gasten online de foto’s konden bekijken was ook heel mooi. Maaike voelt goed aan wat je van haar verlangt, wij vinden haar een kunstenares.

- Willemijn & Mark

Een authentieke Italiaanse bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen in Italië. Zien jullie het al voor je, deze mooie dag samen vieren met vrienden en familie allemaal op één plek samen. Zoveel herinneringen en overvloed van indrukken zullen voorbijkomen. Na de ceremonie brengen jullie een toast uit op jullie huwelijk. Heerlijk samen eten en wijn drinken en vervolgens dansen onder een sterrenhemel op een zwoele Italiaanse zomeravond.

Voor de avonturiers, die authenticiteit zoeken en oneindig verliefd zijn op het leven. We ontmoeten je graag, voor een kop koffie of een wijntje zodat we elkaar beter leren kennen. Om geweldig mooie foto's te maken is het voor ons erg belangrijk dat we een klik hebben.

Italy wedding photographers

How We Got Into This

Wij zijn Maaike & Damiano. We kennen elkaar al meer dan 25 jaar en zijn 6 jaar geleden getrouwd.

We houden ervan om samen tijd door te brengen tijdens ons werk en reizen. De wereld en verschillende culturen te ontdekken en het ontmoeten van nieuwe mensen.

We zijn niet alleen partners in het leven maar ook in ons werk. We houden van eenvoud, het vastleggen van dierbare herinneringen door middel van foto’s en voor ons werk om generaties lang te blijven bestaan. We houden niet van trends, maar van tijdloze en authentieke foto’s. We leggen jullie gewoon vast, jullie verhaal.

''it's not weird to be weird''- John Lennon

Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

view more love stories

Trouwfotograaf Italie

Onze werkwijze als trouwfotograaf in Italië

Meestel zijn we 1 of 2 dagen van te voren aanwezig afhangend van de locatie. Willen jullie ons een heel weekend boeken? We zijn dan iets langer aanwezig en kunnen dan bijvoorbeeld het diner voor de bruiloft of een engagement shoot van jullie fotograferen. Willen jullie trouwen in Italië en zijn jullie enthousiast over ons portfolio? We horen graag meer over jullie en jullie grote dag Neem contact met ons op voor meer informatie. We plannen graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om jullie beter te leren kennen en en meer te horen over jullie Italiaanse bruiloft! Of neem eerst een kijkje op ons instagram account voor meer inspiratie!

We zijn gespecialiseerd in trouwen in Italië en doen dit met veel passie en liefde. Wonend in het Noorden van Italië aan het Lago Maggiore is het voor ons heel gemakkelijk bruiloften vast te leggen in heel Italië. We spreken Nederlands en Italiaans. Dit is een voordeel tijdens jullie huwelijk zodat we met iedereen in eigen taal kunnen communiceren. Het is fijn om op de belangrijkste dag in jullie leven in eigen taal te kunnen communiceren. Tijdens de photoshoot geven we enkele aanwijzingen maar we houden vooraal van spontane foto’s en dus weinig geposeerd. We geven verder tips voor de bruidsfotografie zodat jullie hier al voor de tijd rekening kunnen houden.

Een aantal van onze favoriete trouwlocaties in Italië

Zuid-Italië

Centraal Italië

Noord-Italië

In welke periode kan je het beste trouwen in Italië?

FAQ

01.

Bruidsfotograaf lago d'Orta

In Italië zijn we gelukkig bijna het hele jaar door gezegend met goed weer. Naar onze mening zou alles tussen april en oktober geweldig zijn voor je bruiloft in Italië (we zouden alleen augustus vermijden omdat dan ook alle Italianen vakantie hebben en het overal mega druk is).

Hoe zit het met de huwelijksreis?

02.

Het hebben van een bruiloft op een bestemming in Italië is om zoveel redenen geweldig, ondermeer dat je daar meteen je huwelijksreis kunt hebben! Hoe klinkt het voor jou om de meest romantische hoekjes van Italië te verkennen?

Moet ik mijn eigen fotograaf meenemen?

03.

we zijn graag jullie trouwfotograaf in italië en helpen jullie met het geven van advies en lokale tips tijdens jullie weddingplanning.

We zouden het sterk aanbevelen om een lokale fotograaf in te huren voor je bruiloft in Italië. Op deze manier heb je advies over locaties, eten en ervaringen die alleen de lokale bevolking kent! Wij zijn Italië experts, geboren en getogen! We geven jullie graag veel lokale tips van alle streken.

Si! Vogliamo informazioni!

×